Natureholic, de naam zegt je misschien nog niet erg veel maar daar moet als het aan het bedrijf ligt, rap verandering in komen. Nog maar een jaar geleden opgericht en nu al redelijk bekend in de garnalen community. Natureholic is een merk van het bedrijf Garnelio, een groothandel, winkel en kweker van garnalen.

natureholicAls groothouder van garnalen, weten ze als geen ander dat goede voeding essentieel is voor het grootbrengen en houden van garnalen. Ze hebben circa 250 aquaria staan, die iedere dag weer om voeding vragen. Dit zorgt er wel direct voor dat ze een goede test basis hebben. Uit al deze testen in hun eigen aquaria, laboratories testen en feedback vragen van hobbyisten zijn uiteindelijk de voeders van Natureholic voort gekomen.

natureholicKwaliteit staat voorop bij het voer van Natureholic. Ze halen de grondstoffen voor het voer alleen bij de gecertificeerde groothandel. Dit doen ze zodat ze aan hun eigen strikte voorwaarden kunnen voldoen. Zoals ze bij Natureholic zeggen: “Onze klanten en met name de dieren hebben hier recht op, het is bijna een verplichting”.  Kwalitatief voer is niet alleen voor mensen. Momenteel zijn er 15 verschillende voeders te koop, daarvan zijn 12 voeders speciaal voor garnalen bedoelt.
natureholicDe belangrijkste hiervan zijn Proteinfeed, Mainfeed en Mineralfeed. Zoals de namen al zeggen voegen ze allemaal iets toe aan het dieet van de garnaal. Waar het natuurlijk net als bij mensen, om gaat dat, gevarieerde voeding beter voor ze is.

Natureholic is bij Garnelio.