Wie naar premium garnalenvoer zoekt, komt al snel uit bij het Duitse merk CSF. De afkorting CSF staat voor de naam Cologne Shrimp Food, dit is het garnalenvoer merk van Peters Lader. Een garnalen fanaat in hart en nieren, die garant staat voor kwalitatief voer.

Doordat hij het meeste van dit voer zelf produceert, weet hij precies wat erin gaat en kan hij ervoor zorgen dat er geen “rommel” in verwerkt wordt. Alle vitaminen, ingrediënten en trace elementen worden in hun originele staat toegevoegd. Er wordt geen hitte gebruikt in het gehele proces waardoor alle voedingsstoffen in het voer blijven.
CSFDe webshop van CSF kun je vinden op www.peters-laden.com. Een nadeel misschien is dat de site alleen in de Duitse taal is. Maar met een beetje fantasie, kunnen de meeste van ons zich als nog makkelijk over de site manoeuvreren. Iedere maand is er een ander product in de aanbieding wat het natuurlijk leuker maakt. De korting is ook meestal redelijk hoog.
CSFDe webshop van CSF draait om garnalen. Alle producten van A-Z zijn voor garnalen bedoelt. Of het nu gaat om mineralen, filtrage, decoratie en natuurproducten, Peter’s Laden heeft het allemaal. En vergeet natuurlijk ook niet de grote keuze aan voer.
In tegenstelling tot veel andere voersoorten, komt het voer van CSF altijd netjes verpakt in een potje net zoals je verwacht van een grote fabrikant. Glaswerk word goed verpakt, je kan er bijna mee overgooien zonder dat je het breekt. De verzendkosten zijn redelijk. Verzenden tot 400 gr. is € 7,50 en tot 800 gr. wordt het € 11,50.  Ga je over het gewicht heen dan kun je het beste even contact met CSF opnemen. Bij iedere bestelling zit ook één of meerdere gratis samples!CSFHet meedenken van Peters Lader, in combinatie met zijn grote voorraad aan producten van hoge kwaliteit maken, dat deze winkel zeer interessant is voor garnalen houders. Het merk CSF heeft een breder assortiment garnalen voeders dan de meeste andere concurrenten. Vergeet ook niet het motto van CSF: “De natuur doet het nog altijd het beste”.

RECENSIES OVERZICHT
Assortiment
9
Kwaliteit
9
Verpakking & Verzending
9
Service
7
Vorig artikelDupla Scaper’s Tools Set 1
Volgend artikelNatureholic, garnalenvoer van Garnelio
csf-webshop-peters-laden-comPeter's laden is een prettige winkel waar je zeker goed je slag kunt slaan. Ze verkopen kwaliteits producten waarbij de natuurlijke afkomst voorop staat. Het word netjes verpakt en verzending loopt spoedig. Peter staat voor je klaar als je vragen hebt en kan je beantwoorden in het Engels of Duits. Het enige waar de site punten op verliest is dat de site geen vertaling naar het Engels heeft. Iets wat in deze tijd, zeker met de internationale ambitie van CSF, wel verwacht mag worden.