ADA PlantenvoedingBrengt kalium naar het aquarium. Essentieel voor gezonde groei van aquariumplanten. Ook verbetert brighty K de buffercapaciteit van het water. Dit zorgt ervoor dat het water een grotere hoeveelheid elementen kan dragen voordat de pH lager wordt.

ADA plantenvoedingGreen Brighty Neutral K voegt Kalium toe zonder de pH en KH te verhogen. Ideaal voor aquaria waar dit absoluut niet mag gebeuren. Kalium is nodig voor gezonde plantengroei. Door middel van dit product in combinatie met andere voedingsstoffen zorg je voor een mooi en gezond beplant aquarium.

ADA plantenvoedingGreen Brighty Mineral voegt sporenelementen toe zonder de verdere toevoeging van andere macro/micro elementen. Ideaal voor het aquarium waar er alleen een tekort aan sporenelementen is. Sporenelementen zijn belangrijk voor gezonde plantengroei. Door middel van dit product in combinatie met andere voedingsstoffen zorg je voor een mooi en gezond beplant aquarium.

ADA plantenvoedingGreen Brighty Nitrogen voegt stikstof toe zonder de verdere toevoeging van andere macro/micro elementen. Het is fosfaatvrij. Ideaal voor het aquarium waar er alleen een tekort aan stikstof is. Stikstof is belangrijk voor gezonde plantengroei. Door middel van dit product in combinatie met andere voedingsstoffen zorg je voor een mooi en gezond beplant aquarium.

Het product is het meest effectief te gebruiken wanneer het licht aan staat, zodat het gelijk opgenomen kan worden. Vergeet het niet te combineren met andere toevoegingen, waardoor de stikstof makkelijk opgenomen kan worden. Eventueel is dit product ook te gebruiken door het direct op het aquasoil te sproeien. Hierdoor kan het aquasoil verrijkt worden en wordt het van nog hogere kwaliteit. Laat het na het besproeien wel 15-30 minuten drogen.

Gebruik dit product niet wanneer er positief getest wordt op NH4, NO2 en NO3. Hierdoor voorkom je een overschot aan stikstof.

ADA plantenvoedingGreen Brighty Iron voegt ijzer toe zonder de verdere toevoeging van andere macro/micro elementen. Ideaal voor het aquarium waar er alleen een tekort aan ijzer is.

IJzer belangrijk voor gezonde plantengroei, met name de opbouw van pigment word ijzer veel gebruikt. Dit is ook de reden dat rode planten veel ijzer gebruiken. Door dit product als aanvulling in combinatie met andere voedingsstoffen te gebruiken zorg je voor een mooi en gezond beplant aquarium.

ADA plantenvoeding