Een redelijk onbekend fenomeen in Nederland. Aquasabi, een Duitse webshop waar dan ook echt de Duitse kwaliteit voorop staat. Ze dragen de grote merken zoals: ADA, Eheim, Borneowild, Easy life en tropica.
Maar ook een hoop merken die minder bekend zijn, maar wel goede kwaliteit leveren, zoals hun eigen merk Aqua Rebell.
Je kunt vrijwel voor alles bij hen terecht, van inrichting tot onderhoud.

Mijn ervaring met het personeel via de e-mail is dat ze heel vriendelijk zijn. Bereikbaar in zowel Engels als Duits zullen ze er voor zorgen dat je als klant tevreden bent. Ze informeren je persoonlijk per e-mail mocht er iets mis zijn met de bestelling. Een pro-actieve houding die zeker in deze tijden goed te waarderen is.

aquasabi-site-screen
Bij het verpakken van producten wordt ook niet bespaard. Een voorbeeld hierbij was mijn bestelling van Seiryu steen en glaswaren. De stenen werden in een aparte doos verpakt en aan de doos met de rest van de bestelling vastgemaakt. Dit zodat de stenen het glas niet konden raken. Het glas zelf was ook nog dik ingepakt. Al met al ben ik zeer onder de indruk over de kwaliteit die Aquasabi levert.

Het mooiste is nog dat de verzendkosten naar Nederland maar €6,90 zijn, verzonden met DHL. Bij bestellingen boven de 150 euro is verzending zelfs gratis. Meestal is het binnen 2 werkdagen bij je aan de deur. Mooier kan het bijna niet.

aquasabi-betalen

REVIEW OVERZICHT
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Verpakking & Verzending
10
Service
9