Garnalen producten? Dan is Online Aquarium Spullen één van de webwinkels om een kijkje te nemen. Voeders, garnalen en techniek, ze hebben van alles in huis.

onlineaquaIn tegenstelling tot veel andere (web)winkels, komen al hun garnalen uit eigen kweek. Hierdoor kunnen ze zelf in de hand houden hoe sterk de garnalen zijn. Dit is natuurlijk zeer gunstig voor hun overlevingskansen. Ik heb zelf hun garnalen kunnen bekijken op de Aquavaria en de Vivarium en ze zijn werkelijk mooi op kleur. Ze verkopen kwaliteit.

Ze laten zien dat je premium merken tegen een normale prijs kunt kopen.

Voer wordt netjes afgeleverd in hun eigen verpakking en meestal krijg je zelfs een sample. Erg leuk natuurlijk, nieuw voer uitproberen! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik positief verrast ben door deze webwinkel. De website ziet er erg simpel uit, maar zoals ze wel vaker zeggen; beoordeel nooit een boek aan de kaft. Wat we begrepen van de eigenaar is dit nog maar het begin. Hij heeft grote plannen om het assortiment te vergroten.

RECENSIES OVERZICHT
Assortiment
7
Kwaliteit
10
Verpakking & Verzending
10
Service
10
Vorig artikelAquasabi
Volgend artikelTropica 1-2 Grow In Vitro Planten
online-aquarium-spullenEen web winkel waar service en betaalbaarheid voorop staan. Door deze nog jonge ondernemer wordt de mening van de klant altijd voorop gesteld. Hij doet graag zijn best om je een zo goed mogelijke ervaring aan te bieden en dit tegen een eerlijke prijs. Momenteel is het enige wat zijn score wat lager houd het beperkte assortiment. Maar dat geeft hem dan ook weer genoeg ruimte om te groeien. Wees gerust. U kunt hier veilig kopen.