Lupyled, bekend van de LED lamp waar licht controle een understatement is, komt met een nieuwe product. Onder de naam theFlow heeft Lupyled zijn eigen in-/outflow pijpen uitgebracht gemaakt van hoogwaardig RVS.

theFlow
Foto: Lupyled

Lupyled heeft met zijn aquarium LED lamp de markt in 2016 op stelten gezet. De mogelijkheden waren oneindig, maar als we Alexander van Lupyled mogen geloven zijn ze nog lang niet klaar. Één van hun nieuwste producten is theFlow. Een product gemaakt met minimalisme in gedachten. De elegante vorm die we al gewend zijn van de glazen versies, maar dan in een metalen jasje. Dit brengt als voordeel de hoge durabiliteit met zich mee.

theFlow
Foto: Lupyled

Het RVS wordt goed behandeld voordat het bij de klant in het aquarium hangt. Nadat de pijp gebogen is in de gewenste vorm krijgt het een zandstraal behandeling. Dit zorgt ervoor dat alle oneffenheden in het metaal gelijk gemaakt worden. Waarna een electro-polish ervoor zorgt dat de laatste krasjes verwijdert worden en het product beschermt is tegen corrosie. Een leuke bijkomstigheid is dat het metaal ook een zachter uiterlijk krijgt op deze wijze.

Ben je al het plastic in je aquarium zat? Bang dat glas het niet lang genoeg overleefd in jouw aquarium dan is RVS misschien wel de optie voor jou.

Momenteel is theFlow verkrijgbaar in 12/16 (40cm), 12/16 (50cm), 16/22 (50cm), 16/22 (60cm). Dit maakt ze langer dan de gemiddelde alternatieven dit maakt ze net zo lang als je aquarium hoog is. De pijpen worden geleverd inclusief vier zuignappen, een mesh inflow beschermer, twee slangklemmen, en een gebruiksaanwijzing.

theFlow
Foto: Lupyled