JBL heeft eindelijk de sprong gewaagd naar de LED markt. Het heeft even mogen duren maar ze lijken er nu echt voor te gaan.

JBL komt met de “JBL LED SOLAR Natur“, de basis module voor het nieuwe LED systeem. Het systeem is bedoeld als hoge intensiteits verlichting voor aquarium en planten zonder gekleurde LEDs. Door middel van een afstandsbediening (inbegrepen) is het mogelijk de verlichting geleidelijk te dimmen evenals de keuze uit drie kleur temperaturen. (2700K, 4000K, 6700K) De lampen zijn makkelijk te bevestigen in iedere T5/T8 fitting of te bevestigen op de rand van het aquarium. Alle benodigde adapter en houders worden meegeleverd.

Wil je toch wat meer kleur? Dan biedt JBL ook de SOLAR RGB Effect. Deze geeft de mogelijk tot het toevoegen van de kleuren aan de standaard LED Solar Natur.

JBLExtra controle op het gehele systeem kan verkregen worden met de JBL LED SOLAR Controle WiFi unit. Deze word standaard geleverd met biotope verlichting patronen evenals acclimatisatie programma’s voor aquarium planten.