Aquascapen.nl

Water Gala 2016

water gala

Heb jij het weekend van 24 & 25 al groot onderstreept in je agenda? Je weet vast wel waar ik het over heb. Niet? Het water gala 2016 natuurlijk!

Voorheen onder de naam Aquavaria, maar vanaf dit jaar samen met de koi2000. Onder de naam Water gala moet het dit jaar een aquarium en vijver spektakel worden, vergelijkbaar aan het Vivarium. Het word dit jaar dan ook niet meer gehouden in de sporthal te Vianen, maar op dezelfde plek als het Vivarium; de Beursfabriek in Nieuwegein. Doordat de oppervlakte zoveel groter is geworden, is er voor alles nu meer ruimte. Als we de organisatie moeten geloven zal het verschil dan ook goed te merken zijn. Wat kun je ongeveer verwachten?

Koi wedstrijden, ornamenten en decoraties, waterplanten, giftshops, aquascaping, zoet- en zoutwateraquaria, het discus kampioenschap en nog veel meer.

Je bent op zaterdag 24 & zondag 25 september van harte welkom vanaf 10:00 tot 17:00 uur. De entree is 10 euro per persoon en kinderen tot 11 jaar mag je gratis mee naar binnen nemen.

Hierbij een greep van de bedrijven die aanwezig zullen zijn tijdens het Water gala:

En nog veel meer! Wil je de gehele lijst zien kijk dan snel op hun eigen website. Ook wij zullen rondlopen op het Water gala. Heb je vragen? Schiet ons dan vooral even aan. We zullen verslag doen van het Water gala, wat natuurlijk terug is te vinden op onze website in de loop van de week erna.

Mobiele versie afsluiten