Aquascapen.nl

Nieuws – Het Giesemann VIVA LED systeem

VIVA

Giesemann, vooral bekend van de grotere LED systemen, komt met een nieuwe lamp voor aquaria. Met de naam VIVA brengt Giesemann een lamp van hoge kwaliteit, gebruikersgemak en alle essentiële benodigdheden die je van een hedendaagse LED lamp mag verwachten.

De speerpunten:

De nieuwe VIVA lamp komt in twee edities namelijk: een voor zoet en zoutwater met allebei hun eigen LED configuraties. Volgens Giesemann is het mogelijk om een compleet dagritme te installeeren van zonsopkomst tot zonsondergang en alles wat er tussen in zit. Kleur veranderingen, maanstanden, weer effect scenario’s het zou allemaal mogelijk moeten zijn. Dankzij 48 CREE LEDs die per stuk omhult zijn in een hoogglans reflector, zou de lamp genoeg kracht moeten leveren om ook diepe aquaria van voldoende en gelijkmatig licht te kunnen voorzien.
Qua vormgeving is het echt een Giesemann ontwerp. Wanneer je bekend bent met de lampen van dit merk dan zal ook dit slanke armatuur goed in de smaak vallen. De lamp wordt vervaardigd in Duitsland en kan daardoor hoge kwaliteit verzekeren. De lamp behuizing is gemaakt van een aluminium / magnesium legering. Voor de kleur heb je de keuze uit Irridium metallic (soort zwart) of zuiver wit.

Dit is wat wij voorlopig op papier weten. Wanneer wij de lamp daadwerkelijk gezien hebben,  zullen wij hier natuurlijk verder bericht over doen.

Mobiele versie afsluiten