Aquascapen.nl

Orca Connect – Voor al je “oeps” momenten

orca connect

Orca connect is het nieuwste product in de Orca aquarium lijm lijn, van Aquarium Munster.
Dit product is speciaal gemaakt voor het verbinden en repareren van koralen en aquarium decoratie. In tegenstelling tot Orca construct zijn van dit product de overblijfselen herbruikbaar.

Wat kun je met dit product?

Dit product is echt bedoeld voor het verbinden of repareren van koralen en aquarium decoratie. Het is zoals de naam al zegt voornamelijk een verbindingsmateriaal en om deze reden wat minder vormbaar dan een twee componenten putty.

Wanneer is dit product voor jou?

Dit product is toch meer voor de zoutwater aquariaan. Begrijp ons niet verkeerd het is een goed product, maar voor het vastmaken van hardscape is het gewoon niet ideaal. Mocht je veel aquarium decoratie hebben (plastic) dan is het product wel handig mocht je wat laten vallen.

Gebruikswijze

Het gebruik van het product is vrij simpel. Je hebt een bakje/kopje water nodig met heet water. Wanneer het water boven de 60 graden is, zullen de plastic kralen veranderen van wit naar transparant, waarna het zich tot een soort transparante model klei vormt. Zorg dat de oppervlakken die gelijmd moeten worden schoon, vetvrij en het liefst een beetje opgeschuurd zijn. Hierna kun je Orca connect aanbrengen. Wanneer het product afkoelt zal het terug transformeren naar een melkwitte kleur en compleet uitharden. Heb je te veel gebruikt? Geen probleem! Laat het afkoelen en stop het terug in de verpakking. De volgende keer kun je het gewoon weer in het hete water doen en het zal weer smelten, klaar voor gebruik.

Mobiele versie afsluiten