Aquascapen.nl

Huisdierwereld Diebo Nieuwegein

Centraal gelegen in Nederland net onder Utrecht bevind zich een dierenwinkel als geen ander. Huisdierwereld Diebo (ook wel “de Diebo”) met een aquarium afdeling waar je “u” tegen zegt. Voor zowel zout- als zoetwater kun je je daar een leuke poos vermaken.

Bij binnenkomst sla je rechts af en waan je je bijna meteen in de onderwater wereld. De zoutwater koralen bakken heten je welkom, waarna je doorloopt naar het zoetwater. Hier kan menig aquarium fan zijn hart ophalen met al het moois wat er klaar ligt. Zowel voor de aquascape/natuur aquarium fan als degene die toch liever aan de ornamenten gaat. Voor ieder wat wils.

Zoals te zien is in bovenstaande foto zijn er ook een scala aan showaquaria te bezichtigen. Inspiratie voor iedereen. Van simpele met kunstplanten en stenen tot een groot aquascape. Wil je weten hoe het gemaakt is? Vraag het dan een van de medewerkers. Ze zullen je het met veel enthausiasme uitleggen. Problemen zijn er om op te lossen en gelukkig hebben ze bijna alles op voorraad.

Van de standaard merken tot de merken waar je normaal gezien moeite voor moet doen om het te krijgen. Een voorbeeld hiervan is het merk ADA wat langzaam zijn opmars maakt in Nederland.
Door het grote winkel oppervlak kunnen ze zich veroorloven net een stapje verder te gaan wat een super voordeel is! Ze hebben een grote selectie aan spiderwood en driftwood. Van stukjes voor Nano aquaria tot grote stukken van 1 meter of meer! Ook liggen er vele kilo’s steen bij hen in de bakken. Lavasteen, maansteen, Grote pebbles, Seiryu steen. Menig aquascaper komt altijd met meer thuis dan hij/zij dacht. Ze hebben werkelijk alles om een aquarium van A tot Z op te starten.

Draait je aquarium al of wil je vast gaan kijken wat voor moois je binnenkort kunt hebben rondzwemmen? Dan kun je terecht bij één van hun 100 aquaria vol moois! Van de standaard plaatjes tot de speciale L-Nummers.

Mobiele versie afsluiten