Aquascapen.nl

DOOA – Wat kunnen we verwachten?

DOOA

DOOA, het nieuwe merk van het wel bekende merk ADA, heeft eindelijk bekend gemaakt welke kant ze met het merk op willen gaan.

DOOA gaat zich focussen op de aquariumplanten in hun emerse en submerse versie. Het in Japan populaire Wabi-kusa idee lijkt hier ook een belangrijke rol in te gaan spelen.

DOOAEen ander aspect is lifestyle, natuur is onmisbaar in een menselijk leven en DOOA wil de drempel naar het in huis brengen verlagen. Aquariumplanten hebben veelal de eigenschap boven en onderwater te kunnen leven en bieden hierdoor, in samenhang met DOOA, de mogelijkheid bovenwater en onderwater natuur te verenigen. Ideaal om een levend kunstwerk in je huis te hebben. Zowel voor de beginner als de expert.
DOOA is een merk van ADA dus onze verwachtingen naar de kwaliteit zijn hoog. Of het prijskaartje gelijk is aan dat van ADA producten, is nog niet duidelijk. Wel kunnen we al wat foto’s laten zien van de aankomende line-up. Deze producten laten ons alvast inspireren over de mogelijkheden. DOOA producten zullen vanaf juni gelanceerd worden. Of ze dan ook meteen in Nederland verkrijgbaar zijn, is nog niet bekend.

Scroll naar beneden voor meer foto’s.

Mobiele versie afsluiten