CSF staat bekend om zijn garnalen voer. Een voer type hiervan is het type “Bee Fruit Mix”. Dit voer is zeer nuttig, het is immers zo dat zoetwater garnalen een gevarieerd dieet nodig hebben. Alleen past dit voer wel in de lijst met aanvullende voedingen, het zou niet als hoofdvoer gegeven moeten worden

  Bee Fruit MixDe opbouw van het product bestaat uit 5 verschillende soorten vruchten, groenten, blad materiaal, zaden, alg en toegevoegde proteïne. Het idee achter dit voer is voornamelijk het verbeteren van de kleuren van de garnalen. Het fruit en de groenten bevat zogenaamde carotenoïde. Dit is een stof die werkt als een kleur versterker. Bij dit voer draait het voornamelijk om de kleuren geel, rood en oranje.

Verder leveren de gebruikte groenten en fruit een hoop extra vitaminen en mineralen. Deze stimuleren de groei en het immuun systeem. Iets wat erg belangrijk is, vooral tijdens het verschalen.
Bee Fruit MixAl met al, is het voer wat uiterst goed is voor de garnaal. Ze smullen ervan net alsof het snoepgoed is. Je merkt ook duidelijk het verschil van keuze. Als je dit naast een ander voer zonder fruit plaatst, zit er minstens het drievoudige op de Bee fruit mix.
Bee Fruit Mix is niet goedkoop. Vanwege de hogere productie kosten, betaal je voor tien gram toch al snel vijf euro, 25 gram kost circa tien euro. Hoe groter de hoeveelheid, hoe goedkoper het natuurlijk wel is. Wil je het liever in Nederland kopen? Dan kun je onder andere hier terecht.
Bee Fruit MixWil je je garnalen eens wat extra’s geven. Dan is het gebruik van Bee Fruit Mix misschien wel wat voor jou. Ook de vissen smullen er graag van.