Een redelijk onbekend fenomeen in Nederland. Aquasabi, een Duitse webshop waar dan ook echt de Duitse kwaliteit voorop staat. Ze dragen de grote merken zoals: ADA, Eheim, Borneowild, Easy life en tropica.
Maar ook een hoop merken die minder bekend zijn, maar wel goede kwaliteit leveren, zoals hun eigen merk Aqua Rebell.
Je kunt vrijwel voor alles bij hen terecht, van inrichting tot onderhoud.

Mijn ervaring met het personeel via de e-mail is dat ze heel vriendelijk zijn. Bereikbaar in zowel Engels als Duits zullen ze er voor zorgen dat je als klant tevreden bent. Ze informeren je persoonlijk per e-mail mocht er iets mis zijn met de bestelling. Een pro-actieve houding die zeker in deze tijden goed te waarderen is.

aquasabi-site-screen
Bij het verpakken van producten wordt ook niet bespaard. Een voorbeeld hierbij was mijn bestelling van Seiryu steen en glaswaren. De stenen werden in een aparte doos verpakt en aan de doos met de rest van de bestelling vastgemaakt. Dit zodat de stenen het glas niet konden raken. Het glas zelf was ook nog dik ingepakt. Al met al ben ik zeer onder de indruk over de kwaliteit die Aquasabi levert.

Het mooiste is nog dat de verzendkosten naar Nederland maar €6,90 zijn, verzonden met DHL. Bij bestellingen boven de 150 euro is verzending zelfs gratis. Meestal is het binnen 2 werkdagen bij je aan de deur. Mooier kan het bijna niet.

aquasabi-betalen

RECENSIES OVERZICHT
Assortiment
10
Kwaliteit
10
Verpakking & Verzending
10
Service
9
Volgend artikelOnline Aquarium Spullen
aquasabiEcht een super winkel. Dit straalt het assortiment ook uit. Ze weten waar ze het over hebben en leveren ook mooie producten. Als je stenen bij hun besteld krijg je ook echt stenen waar je een mooi scape mee kunt maken. Niet 1 of 2 goede stenen en de rest troep. Ze denken met je mee indien je hulp nodig hebt. Het wordt goed verpakt zodat zelfs glas werk en steen in 1 doos kunnen zonder dat het breekt. Voor service krijgen ze 4 sterren. Dit omdat we nogsteeds wachten op de reactie van een mail. Ze hebben hun eigen interne chat systeem. Hier word meestal binnen 24 uur op gereageert. Voor sommige mensen is het misschien een struikel blok dat de communicatie moet verlopen in Engels of Duits. Al met al kan ik niks anders doen dan de winkel aanbevelen. Veel Nederlandse webshops kunnen veel van hun leren.