Als je op het internet op zoek gaat naar planten voor je aquarium, kom je al snel bij de webwinkel van aquarium-planten.com. Ze hebben het grootste assortiment aquarium-planten van Nederland.

Hun website is misschien kwalitatief gezien niet de mooiste, maar dit is niet af te zien aan hun planten. Ze leveren goede kwaliteit planten tegen een degelijke prijs. Hun assortiment is groot en wordt steeds groter. Je zult er een hoop planten tegenkomen die je nooit in de winkel zult zien. Ze kopen planten in bij leveranciers, importeren zelf en halen ze direct bij de kwekerij vandaan.

Monte Carlo Product Page

Bij de planten is informatie te verkrijgen over hoe het beste ze te planten en te verzorgen. Het is wel jammer dat we alleen foto’s van andere websites te zien krijgen en niet eigen foto’s van de producten. De planten zijn niet altijd zoals je zou verwachten. Soms wordt dit aangegeven door de melding dat de planten nog in de emerse vorm zijn. Toch zou het fijn zijn om daar een beeld van te krijgen. Mocht je een groot aquarium willen vullen krijg je korting wanneer je grote hoeveelheden aanschaft.

Ook voor de benodigdheden rondom het onderhoud van de planten, vissen en aquaria kun je bij hen terecht. Ze verkopen onder andere de premium merken: JBL, Easy Life en Colombo, maar ook budget merken zoals Superfish.

Sinds begin dit jaar zijn ze ook begonnen met het uitbreiden van hun hardscape assortiment en het introduceren van In-Vitro planten. Laten we hopen dat ze deze trent doorzetten, aangezien de vraag hiernaar steeds groter wordt.